Octoral

PRODUCTENGAMMA:

COMPACT, VOLDOET AAN DE NORMEN EN IS KOSTENBESPAREND

Octoral is gemaakt met behulp van Europese technologie, en is het summum op het gebied van gebruiksgemak en dekking. Met mengkleursystemen op waterbasis (Octobase Eco Plus) en solvent, superglanzende blanke lakken en robuuste primers, is Octoral een prima keus voor uitstekende resultaten.

Om u meer rendement te bieden is het productprogramma van Octoral zo compact mogelijk maar toch volledig. Ons doel is om het systeem zo eenvoudig mogelijk te houden door gebruik te maken van een beperkt aantal bijproducten. Minder producten met behoud van een uitstekend resultaat betekent minder voorraad, lagere investeringen, een hoge omloopsnelheid en gebruiksgemak. Met deze voordelen bieden we u een efficiënt en rendabel systeem.

Kortom, zoekt u voor uw spuitwerk, een economische oplossing die voldoening biedt en vlot te verwerken is, kies dan voor ons Octoral productengamma.

.

.

.

MENGKLEUREN VAN HET OCTOBASE ECO PLUS SYSTEEM

Mengkleuren van het octobase eco plus systeem

Sprekende kleuren die zo levendig zijn dat ze rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. Een mengsysteem op waterbasis waarmee u zelf heel precies de gewenste kwaliteit, kleurgetrouwheid, snelheid en toepassing kunt instellen, met de verbeterde dekking en efficiëntie van de topmerken.

MENGKLEUREN VAN HET OCTOCRYL SYSTEEM

Mengkleuren van het octocryl systeem Het Octocryl Systeem is een tweecomponenten-aflaksysteem dat aan al uw eisen voldoet: gemakkelijk te verwerken, hoogste kwaliteit wat bescherming en duurzaamheid betreft en hoge glans. De droging is zodanig ingesteld dat alle objecten optimaal kunnen worden gespoten en de spuitnevel goed wordt opgenomen. Het resultaat is een effen, hoogglanzend oppervlak. Door zorgvuldige selectie van pigmenten heeft Valspar het minimum aantal mengkleuren waarmee toch een optimaal kleurbereik wordt behaald weten te beperken tot slechts 19.

BLANKE LAKKEN

Blanke lakkenVerbazingwekkend mooi, ongelofelijk glanzend. Dat is het resultaat dat u bereikt met de blanke lakken van Octoral. In combinatie met onze bestaande verdunners, verharders en additieven maakt u met de producten uit dit assortiment elke klus helemaal af.

PRIMERS EN SURFACERS

Primers en surfacersDe primers en surfacers van Octoral vormen de basis voor een uitstekend eindresultaat. We bieden een breed assortiment primers en surfacers, bestaande uit: washprimers, epoxyprimers en 1K kunststofprimers. We bieden ook verschillende surfacers, zoals: 2K, MS en HS non sanding surfacer/

 

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 0477 81 23 40

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Ludovik

    Hij helpt u graag verder

    0477 81 23 40
    info@autorama.be