Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies
Lees meer

Ok, sluit deze melding

Multimedia

GSM algemeen

Zonder kan niet meer. Net zoals electriciteit of stromend water is het gsmtoestel bijna onmisbaar in onze multimedia maatschappij.
Alle merken zijn bij ons verkrijgbaar. Als marktleider hebben we uiteraard toestellen van Nokia op voorraad. Elke prijsklasse is vertegenwoordigd bij dit merk.

GSM speciaal

Speciale omstandigheden stellen speciale eisen aan je mobiele tefefoon.
Zo hebben wij een toestel in voorraad specifiek voor veeleisende omstandigheden: nat, stof, kans op schokken: de SONIM XP1 is er tegen bestand.

Of een toestel specifiek voor senioren: sneltoetsen, zeer luide toon, groot toetsenbord, zonder toeters of bellen: de EASYUSE ITT is hiervoor ontworpen.

GPS

Niet meer het dure accessoire van weleer: enkel Beneluxkaarten of gans Europa, interne of externe antenne, klein of groot scherm, foto weergave, muziek, flitspalen, …
Elk toestel in het GARMIN gamma biedt een antwoord op jouw wensen. Nog niet gevonden wat je zocht? Wel dan is er ook nog BLAUPUNKT, TOMTOM, NAVMAN, …

Autoradio

De klassieke autoradio evolueerde van een eenvoudige radiotuner tot een multifunctioneel toestel.
Niet alleen is een zuivere muziekweergave vereist, maar ook het aanpassen van je toestel aan je persoonlijke voorkeuren wordt door de moderne autoradio’s verzorgt.
Dan spreken we nog niet van gecombineerde audio/gps/beeld/tv functies! De mogelijkheden van de huidige toestellen stijgen exponentiëel, meer waar voor je geld en bovendien is de geluidskwaliteit samen met de gepaste speakers en/of versterker van subliem niveau.
De laatste samensmelting houdt integratie van bluetooth, usb, dvd, cdr, cdrw in; wat volgt er nog?

Ook hier wensen wij een zo ruim mogelijk gamma aan te bieden: Blaupunkt, Pioneer, Kenwood, …

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 052 25 99 95

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Peter

Hij helpt u graag verder

052 25 99 95
nelis.peter@autorama.be