Beste klanten,

Het coronavirus verspreidt zich nu razendsnel en eist van iedereen grote verantwoordelijkheidszin.
Het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en onszelf staat immers ten allen tijden voorop, ongeacht de economische gevolgen.

Vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12:00u sluiten we de winkel tot 05/04/2020. In het atelier gaan enkel de prioritaire en dringende activiteiten door voor klanten die actief zijn in de zorg of bij spoeddiensten. U kan hiervoor terecht op nr 0477 / 81 23 40 of 0476 / 73 31 47 voor verdere afspraken.

Wij staan ter beschikking via info@autorama.be en telefonisch om u zo goed mogelijk verder te helpen.
Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.

Lage-emissiezone

LEZ Antwerpen

Vanaf 1 januari 2020 verstrengen de regels voor de Antwerpse lage-emissiezone (LEZ) om de luchtkwaliteit in de stad verder te verbeteren. Het is belangrijk dat iedereen die met de wagen naar Antwerpen komt, hiervan op de hoogte is én tijdig nakijkt of zijn/haar voertuig de zone nog binnen mag. Daarom voert de stad een grote communicatiecampagne om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te brengen.

 

LEZ Gent

Sinds een tijdje is de nieuwe webtool op de LEZ Gent-website volledig operationeel. De aankoop van betalende toelatingen en de gratis registratie van voertuigen in uitzonderingscategorieën kan u dus vanaf nu in orde brengen voor uw bedrijf. We raden aan om dit nu al te doen, aangezien de Stad Gent u nu bij vragen met zekerheid vlot zal kunnen ondersteunen.

Mechelen & Brussel

Mechelen heeft beslist, tot nu toe, geen lage emissiezone in te voeren, maar alternatieve maatregelen te nemen om de stad leefbaar te houden.  Brussel is inmiddels wel een LEZ geworden.

Kijk voor meer info op: https://lez.brussels/mytax/nl/