Beste klanten,

Corona-gewijs  zijn we op de goede weg.
Niettemin moeten we alert blijven zowel voor onszelf als voor anderen.


Moet je met een collega op verplaatsing met eenzelfde voertuig, kunnen wij zorgen dat dit veilig gebeurt.

Laat een transparante, wegneembare scheidingswand plaatsen tussen chauffeur en passagier. Klik op onderstaande knop of contacteer ons voor meer informatie.

Meer info


Dankzij een inrichting op maat van uw bestelwagen, zal u de laadruimte van uw bestelwagen beter kunnen benutten en zal u tijdsbesparend en efficiënter kunnen werken. Op afspraak verwelkomen we jou van harte om samen een slimme inrichting uit te werken.

Als duwtje in de rug, krijg je een korting van 200 € op elke bestelling van minstens 2.500 € die je plaatst tot en met 31 augustus 2020.
(jaarlijkse vakantie van 3 tem 15 augustus 2020)

Lees meer over deze promo

Lage-emissiezone

LEZ Antwerpen

Vanaf 1 januari 2020 verstrengen de regels voor de Antwerpse lage-emissiezone (LEZ) om de luchtkwaliteit in de stad verder te verbeteren. Het is belangrijk dat iedereen die met de wagen naar Antwerpen komt, hiervan op de hoogte is én tijdig nakijkt of zijn/haar voertuig de zone nog binnen mag. Daarom voert de stad een grote communicatiecampagne om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te brengen.

 

LEZ Gent

Sinds een tijdje is de nieuwe webtool op de LEZ Gent-website volledig operationeel. De aankoop van betalende toelatingen en de gratis registratie van voertuigen in uitzonderingscategorieën kan u dus vanaf nu in orde brengen voor uw bedrijf. We raden aan om dit nu al te doen, aangezien de Stad Gent u nu bij vragen met zekerheid vlot zal kunnen ondersteunen.

Mechelen & Brussel

Mechelen heeft beslist, tot nu toe, geen lage emissiezone in te voeren, maar alternatieve maatregelen te nemen om de stad leefbaar te houden.  Brussel is inmiddels wel een LEZ geworden.

Kijk voor meer info op: https://lez.brussels/mytax/nl/