Win een unieke Tour de France VIP-experience met Continental!

De Tour de France staat voor de deur en ook dit jaar is Continental weer trotse partner van deze wielerwedstrijd. Omdat de koers van iedereen is, geven zij de kans aan een aantal eindconsumenten om een unieke VIP-experience tijdens de slotetappe in Nice te beleven.

Ontdek meer over hun sponsoring van de Tour de France evenals de winactie in de ContiAcademy infovideo of via de actiepagina.

Uniroyal RainSport 5

Zoals we reeds hebben aangekondigd, is 2019 een jaartal waarin het merk Uniroyal om verschillende redenen niet onopgemerkt zal blijven. Dit jaar hebben we immers meerdere verjaardagen te vieren en wij hebben u hierover reeds in avant-première ingelicht, vooraleer dit werd overgenomen door de pers. Deze keer zal dit niet anders zijn.

Hetzelfde jaar waarin het merk de 50ste verjaardag viert van de allereerste regenband ter wereld, kondigt Uniroyal – de onbetwiste referentie op de markt voor producten met uitstekende prestaties op nat wegdek – eveneens de komst van de RainSport 5 aan.

Deze nieuwe regenspecialist behoudt dezelfde indrukwekkende kwaliteiten op nat wegdek als zijn voorganger, maar verbetert vooral de kilometerprestaties.

Onze ingenieurs van het merk met het rode parapluutje zijn er namelijk in geslaagd om de duurzaamheid van de RainSport 5 met 15% te verhogen in vergelijking met zijn voorganger. Bovendien benadrukt de RainSport 5 nogmaals het DNA van het merk door de herwerkte Shark Skin!

Deze verjaardag wordt ook bij het grote publiek aangekondigd in ‚AutoGids’ op woensdag 23 oktober en in ‚AutoWereld’ op vrijdag 25 oktober. Op die dagen zullen deze erkende tijdschriften een artikel wijden aan de nieuwe RainSport 5. Dit zal voor ons het moment zijn om een tweede consumentenwedstrijd aan te kondigen met de mogelijkheid om talrijke prijzen te winnen.

Wilt u meer weten?

Uitgebreide informatie is te vinden op www.uniroyal.be!