Beste klanten,

Corona-gewijs  zijn we op de goede weg.
Niettemin moeten we alert blijven zowel voor onszelf als voor anderen.


Moet je met een collega op verplaatsing met eenzelfde voertuig, kunnen wij zorgen dat dit veilig gebeurt.

Laat een transparante, wegneembare scheidingswand plaatsen tussen chauffeur en passagier. Klik op onderstaande knop of contacteer ons voor meer informatie.

Meer info


Dankzij een inrichting op maat van uw bestelwagen, zal u de laadruimte van uw bestelwagen beter kunnen benutten en zal u tijdsbesparend en efficiënter kunnen werken. Op afspraak verwelkomen we jou van harte om samen een slimme inrichting uit te werken.

Als duwtje in de rug, krijg je een korting van 200 € op elke bestelling van minstens 2.500 € die je plaatst tot en met 31 augustus 2020.
(jaarlijkse vakantie van 3 tem 15 augustus 2020)

Lees meer over deze promo

Uniroyal RainSport 5

Zoals we reeds hebben aangekondigd, is 2019 een jaartal waarin het merk Uniroyal om verschillende redenen niet onopgemerkt zal blijven. Dit jaar hebben we immers meerdere verjaardagen te vieren en wij hebben u hierover reeds in avant-première ingelicht, vooraleer dit werd overgenomen door de pers. Deze keer zal dit niet anders zijn.

Hetzelfde jaar waarin het merk de 50ste verjaardag viert van de allereerste regenband ter wereld, kondigt Uniroyal – de onbetwiste referentie op de markt voor producten met uitstekende prestaties op nat wegdek – eveneens de komst van de RainSport 5 aan.

Deze nieuwe regenspecialist behoudt dezelfde indrukwekkende kwaliteiten op nat wegdek als zijn voorganger, maar verbetert vooral de kilometerprestaties.

Onze ingenieurs van het merk met het rode parapluutje zijn er namelijk in geslaagd om de duurzaamheid van de RainSport 5 met 15% te verhogen in vergelijking met zijn voorganger. Bovendien benadrukt de RainSport 5 nogmaals het DNA van het merk door de herwerkte Shark Skin!

Deze verjaardag wordt ook bij het grote publiek aangekondigd in ‚AutoGids’ op woensdag 23 oktober en in ‚AutoWereld’ op vrijdag 25 oktober. Op die dagen zullen deze erkende tijdschriften een artikel wijden aan de nieuwe RainSport 5. Dit zal voor ons het moment zijn om een tweede consumentenwedstrijd aan te kondigen met de mogelijkheid om talrijke prijzen te winnen.

Wilt u meer weten?

Uitgebreide informatie is te vinden op www.uniroyal.be!