Beste klanten,

Het coronavirus verspreidt zich nu razendsnel en eist van iedereen grote verantwoordelijkheidszin.
Het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en onszelf staat immers ten allen tijden voorop, ongeacht de economische gevolgen.

Vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12:00u sluiten we de winkel tot 05/04/2020. In het atelier gaan enkel de prioritaire en dringende activiteiten door voor klanten die actief zijn in de zorg of bij spoeddiensten. U kan hiervoor terecht op nr 0477 / 81 23 40 of 0476 / 73 31 47 voor verdere afspraken.

Wij staan ter beschikking via info@autorama.be en telefonisch om u zo goed mogelijk verder te helpen.
Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.

Uniroyal RainSport 5

Zoals we reeds hebben aangekondigd, is 2019 een jaartal waarin het merk Uniroyal om verschillende redenen niet onopgemerkt zal blijven. Dit jaar hebben we immers meerdere verjaardagen te vieren en wij hebben u hierover reeds in avant-première ingelicht, vooraleer dit werd overgenomen door de pers. Deze keer zal dit niet anders zijn.

Hetzelfde jaar waarin het merk de 50ste verjaardag viert van de allereerste regenband ter wereld, kondigt Uniroyal – de onbetwiste referentie op de markt voor producten met uitstekende prestaties op nat wegdek – eveneens de komst van de RainSport 5 aan.

Deze nieuwe regenspecialist behoudt dezelfde indrukwekkende kwaliteiten op nat wegdek als zijn voorganger, maar verbetert vooral de kilometerprestaties.

Onze ingenieurs van het merk met het rode parapluutje zijn er namelijk in geslaagd om de duurzaamheid van de RainSport 5 met 15% te verhogen in vergelijking met zijn voorganger. Bovendien benadrukt de RainSport 5 nogmaals het DNA van het merk door de herwerkte Shark Skin!

Deze verjaardag wordt ook bij het grote publiek aangekondigd in ‚AutoGids’ op woensdag 23 oktober en in ‚AutoWereld’ op vrijdag 25 oktober. Op die dagen zullen deze erkende tijdschriften een artikel wijden aan de nieuwe RainSport 5. Dit zal voor ons het moment zijn om een tweede consumentenwedstrijd aan te kondigen met de mogelijkheid om talrijke prijzen te winnen.

Wilt u meer weten?

Uitgebreide informatie is te vinden op www.uniroyal.be!