Win een unieke Tour de France VIP-experience met Continental!

De Tour de France staat voor de deur en ook dit jaar is Continental weer trotse partner van deze wielerwedstrijd. Omdat de koers van iedereen is, geven zij de kans aan een aantal eindconsumenten om een unieke VIP-experience tijdens de slotetappe in Nice te beleven.

Ontdek meer over hun sponsoring van de Tour de France evenals de winactie in de ContiAcademy infovideo of via de actiepagina.

Industrielakken

Mipa Professional Coating Systems

MIPA SE is één van ‘s werelds grootste en meest succesvolle familiebedrijven in de verf- en coatingindustrie. In het hoofdkantoor in Essenbach, Duitsland, en in zeven andere Europese vestigingen ontwikkelen en produceren dochterondernemingen van de Mipa Group coatingsystemen voor een breed scala van toepassingen.

Naast autoreparatielakken, industriële en architecturale verven omvat het Mipa-assortiment ook houtverven en verfaccessoires voor professionele gebruikers.

De Mipa groep is wereldwijd vertegenwoordigd met ongeveer 1500 werknemers en levert haar eigen dochterondernemingen en partners in meer dan 100 landen op alle continenten.

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 0477 81 23 40

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Ghislain

    Hij helpt u graag verder

    0477 81 23 40
    verflabo@autorama.be