Win een unieke Tour de France VIP-experience met Continental!

De Tour de France staat voor de deur en ook dit jaar is Continental weer trotse partner van deze wielerwedstrijd. Omdat de koers van iedereen is, geven zij de kans aan een aantal eindconsumenten om een unieke VIP-experience tijdens de slotetappe in Nice te beleven.

Ontdek meer over hun sponsoring van de Tour de France evenals de winactie in de ContiAcademy infovideo of via de actiepagina.

Wynn’s producten

Wynn’s additieven

Wynn’s biedt een productengamma aan, dat problemen bij het niet goed functioneren van de motor verhindert of oplost. Als alternatief voor mechanische reparaties kunnen veel problemen verholpen of verhinderd worden door het gebruik van chemische behandelingen die:

 • efficiënt
 • betaalbaar
 • gemakkelijk in gebruik zijn

Uw auto is de tweede grootste investering die u doet na de aankoop van een huis.  De motor van uw auto heeft tijdens zijn levensduur heel wat te verduren: slijtage, vervuiling, hitte, lekken… Daarom is het zo belangrijk om de motor goed te onderhouden zodat hij een lange levensduur heeft en goed start iedere keer als u hem nodig heeft.

Wynn’s biedt een gamma additieven aan om de drie essentiële vloeistofsystemen van uw auto te herstellen, beschermen en versterken: brandstof, olie en koelvloeistof. De wynn’s additieven zijn een alternatief voor mechanische reparaties waardoor u geld kunt besparen.

Onze meest courante producten kan u hieronder terugvinden, andere producten zijn ook verkrijgbaar op bestelling.

 

DIESEL EMISSION REDUCER

VERMINDERT DIESEL UITLAATGASSEN – DIESEL POWER 3

Wynn’s Diesel Emission Reducer is een chemische behandeling voor dieselmotoren, die uitlaatemissie vermindert en het motorrendement en de brandstofbesparing verbetert. Het beschermt tegen de negatieve werking van water in dieselbrandstof.

 

 

 

DIESEL EXTREME CLEANER

EXTREME DIESELREINIGER – DIESEL CLEAN 3

Wynn’s Diesel Clean 3 is een dieseladditief, dat het diesel brandstofsysteem met een enkele tankvulling grondig reinigt.

 

 

 

 

DIESEL TURBO CLEANER

MAAKT VASTZITTENDE SCHOEPEN VRIJ

Wynn’s Diesel Turbo Cleaner is een chemische behandeling voor commerciële dieselmotoren, die vuile turbo’s weer vrij maakt.

 

 

 

DIESEL PARTICULATE FILTER REGENERATOR

DIESEL ROETFILTER REGENERATOR

Wynn’s Diesel Particulate Filter Regenerator, voor professioneel gebruik, is een chemische behandeling voor dieselmotoren, die verstopte roetfilters ontstopt en roetuitstoot vermindert.

Al meer dan 80 jaar is Wynn’s een marktleider van motorbehandelingen. Het Wynn’s merk is wereldwijd aanwezig: in Europa, Het Midden Oosten, Afrika, Noord en Zuid Amerika, Azië en Oceanië.

10 goede redenen om Wynn’s Additieven te gebruiken

 1. het motorrendement verbeteren of herstellen
 2. de snelle degradatie en veroudering voorkomen
 3. onderdelen beschermen en smeren
 4. uitlaatgassen verminderen
 5. hoog verbruik verhinderen of verminderen
 6. vervuilde systemen reinigen
 7. vervuiling van motoronderdelen verhinderen
 8. seizoenproblemen voorkomen
 9. lekken stoppen
 10. slechte reuk problemen oplossen

 

 

 

 

PETROL EXTREME CLEANER

EXTREME BENZINEREINIGER – PETROL CLEAN 3

Wynn’s Petrol Extreme Cleaner is een chemische behandeling voor benzinemotoren, die het benzine brandstofsysteem met een enkele tankvulling grondig reinigt. Het beschermt de motor bij gebruik van biobrandstof E10 en E85.

 

 

 

CATALYTIC CONVERTER & OXYGEN SENSOR CLEANER

KATALYSATOR- EN ZUURSTOFSENSORREINIGER

Wynn’s Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner voor benzinemotoren en hybride benzinemotoren optimaliseert het rendement van de katalysator en verzekert de optimale werking van de zuurstofsensoren.

 

 

 

COOLING SYSTEM STOP LEAK

Wynn’s Cooling System Stop Leak is een product voor het dichten van kleine lekkages in de radiator en koelsysteem, dat anticorrosieve eigenschappen heeft.

 

 

 

OIL SYSTEM CLEANER

Wynn’s Oil System Cleaner is een olie oplosbare vloeistof, die het smeersysteem reinigt en beschermt, waardoor directe vervuiling van de verse olie door achtergebleven resten voorkomen wordt.

 

 

 

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 052 25 99 95

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Peter

  Hij helpt u graag verder

  052 25 99 95
  nelis.peter@autorama.be