Bedrijfswageninrichting

Jouw bestelwagen sterk ingericht 💪  aan een zachte prijs!

Op elke NIEUWE bedrijfswageninrichting van minimum 1.500 €
– bestelling geplaatst voor 1 juli 2022 –
10% korting op het materiaal (niet cumuleerbaar met andere kortingen en promoties)

Contacteer ons

We installeren een inrichting op maat van jouw wagen en benutten hierbij optimaal de ruimte. Alle materialen krijgen netjes hun plaats. Een ordelijke werkplek is niet alleen een flinke tijd- en stressbespaarder maar levert ook aanzienlijk wat geldwinst en werkplezier op. Graag tot binnenkort! 

Bedrijfswageninrichting

Bagagedragers

Glasdragers

Maak optimaal gebruik van laadruimte

Dankzij een inrichting op maat van uw bestelwagen, zal u de laadruimte van uw bestelwagen beter kunnen benutten en zal u tijdsbesparend en efficiënter kunnen werken.

Autorama werkt hiervoor samen met een vaste partner. Samen met de klant kijken we voor een oplossing op maat van de klant: een ruime voorraad van eigen materialen zorgt ervoor dat de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd kan worden, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met onze bedrijfswageninrichting mag er gewerkt worden: ze zijn sterk en waar mogelijk houden we het licht om het maximale laadvermogen te behouden.

Verkoop en montage bij Autorama

Van ladekasten, bergrekken, ophangmateriaal voor gereedschappen, kortom alles wat nodig is om orde en overzicht te creëren. Om perfect aan uw wensen te voldoen, kunnen wij u niet alleen alles voor de binnenzijde aanbieden, maar bieden wij ook een uitgebreid gamma aan van bagagedragers, ladderliften, signalisatie en vele andere.

Door het samenbrengen van uw wensen en noden kan Autorama u de beste oplossing bieden voor het inrichten van uw rijdende werkplaats. Van het leveren van de nodige onderdelen om zelf uw rijdend atelier in te richten, tot een volledige opbouw met binneninrichting door ons uitgevoerd.

 

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 052 25 99 94

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wim

    Hij helpt u graag verder

    052 25 99 94
    info@autorama.be