Beste klanten,

Het coronavirus verspreidt zich nu razendsnel en eist van iedereen grote verantwoordelijkheidszin.
Het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en onszelf staat immers ten allen tijden voorop, ongeacht de economische gevolgen.

Vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12:00u sluiten we de winkel tot 05/04/2020. In het atelier gaan enkel de prioritaire en dringende activiteiten door voor klanten die actief zijn in de zorg of bij spoeddiensten. U kan hiervoor terecht op nr 0477 / 81 23 40 of 0476 / 73 31 47 voor verdere afspraken.

Wij staan ter beschikking via info@autorama.be en telefonisch om u zo goed mogelijk verder te helpen.
Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.

Bedrijfswageninrichting

Maak optimaal gebruik van laadruimte

Dankzij een inrichting op maat van uw bestelwagen, zal u de laadruimte van uw bestelwagen beter kunnen benutten en zal u tijdsbesparend en efficiënter kunnen werken.

Autorama werkt hiervoor samen met Heroma. Samen met de klant kijken we voor een oplossing op maat van de klant: een ruime voorraad van eigen materialen zorgt ervoor dat de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd kan worden, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met een Heroma-bedrijfswageninrichting mag er gewerkt worden: ze zijn sterk en waar mogelijk houden we het licht om het maximale laadvermogen te behouden. Meer info over Heroma kan u vinden op www.heroma.be

 

Heroma staat op Polyclose

Efficiënt werken is goud waard!
Met 50 jaar kwaliteitsvolle ervaring in het inrichten van bestelwagens zijn wij jouw geknipte partner bij het uitwerken van een oplossing op maat. Op Polyclose, de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- & toegangstechniek, zetten we ons beste beentje voor.
Deze beurs opent voor de 19de keer de deuren op woensdag 15 januari 2020.

Meer info over Polyclose: www.polyclose.be

Verkoop en montage bij Autorama

Van ladekasten, bergrekken, ophangmateriaal voor gereedschappen, kortom alles wat nodig is om orde en overzicht te creëren. Om perfect aan uw wensen te voldoen, kunnen wij u niet alleen alles voor de binnenzijde aanbieden, maar bieden wij ook een uitgebreid gamma aan van bagagedragers, ladderliften, signalisatie en vele andere.

Door het samenbrengen van uw wensen en noden kan Autorama u de beste oplossing bieden voor het inrichten van uw rijdende werkplaats. Van het leveren van de nodige onderdelen om zelf uw rijdend atelier in te richten, tot een volledige opbouw met binneninrichting door ons uitgevoerd.

 

.

Wij nodigen je dan ook graag uit voor een bezoekje aan onze stand 1760 in hal 1. U krijgt gratis toegang met de kortingscode PE10112652 via onderstaande knop.

Gratis tickets

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 052 25 99 94

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Wim

Hij helpt u graag verder

052 25 99 94
werkplaats@autorama.be