Bedrijfswageninrichting

We installeren een inrichting op maat van jouw wagen en benutten hierbij optimaal de ruimte. Alle materialen krijgen netjes hun plaats. Een ordelijke werkplek is niet alleen een flinke tijd- en stressbespaarder maar levert ook aanzienlijk wat geldwinst en werkplezier op. Graag tot binnenkort! 

Bedrijfswageninrichting

Bagagedragers

Glasdragers

Maak optimaal gebruik van laadruimte

Dankzij een inrichting op maat van uw bestelwagen, zal u de laadruimte van uw bestelwagen beter kunnen benutten en zal u tijdsbesparend en efficiënter kunnen werken.

Autorama werkt hiervoor samen met een vaste partner. Samen met de klant kijken we voor een oplossing op maat van de klant: een ruime voorraad van eigen materialen zorgt ervoor dat de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd kan worden, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met onze bedrijfswageninrichting mag er gewerkt worden: ze zijn sterk en waar mogelijk houden we het licht om het maximale laadvermogen te behouden.

Verkoop en montage bij Autorama

Van ladekasten, bergrekken, ophangmateriaal voor gereedschappen, kortom alles wat nodig is om orde en overzicht te creëren. Om perfect aan uw wensen te voldoen, kunnen wij u niet alleen alles voor de binnenzijde aanbieden, maar bieden wij ook een uitgebreid gamma aan van bagagedragers, ladderliften, signalisatie en vele andere.

Door het samenbrengen van uw wensen en noden kan Autorama u de beste oplossing bieden voor het inrichten van uw rijdende werkplaats. Van het leveren van de nodige onderdelen om zelf uw rijdend atelier in te richten, tot een volledige opbouw met binneninrichting door ons uitgevoerd.

 

Samen met een collega in een bestelwagen zitten, het is helemaal niet uitzonderlijk.

Toch is dit in deze tijden niet vanzelfsprekend, want ook bij vervoer gelden strikte hygiënemaatregelen.

Wij bleven niet bij de pakken zitten en hebben een oplossing voor jou!
Onze demonteerbare flexibele transparante afscheidingen tussen chauffeur en passagier bieden voldoende afscherming en mogen t.e.m. 4 mei 2021 in een voertuig aanwezig zijn.

 • gemaakt uit polycarbonaat (2mm)
 • helder, zoals glas
 • glanzend
 • op maat gemaakt voor elk merk en type voertuig
 • gemakkelijk te verwijderen zonder sporen na te laten
 • slagvast en bijna onbreekbaar

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 052 25 99 94

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Wim

  Hij helpt u graag verder

  052 25 99 94
  info@autorama.be