Win een unieke Tour de France VIP-experience met Continental!

De Tour de France staat voor de deur en ook dit jaar is Continental weer trotse partner van deze wielerwedstrijd. Omdat de koers van iedereen is, geven zij de kans aan een aantal eindconsumenten om een unieke VIP-experience tijdens de slotetappe in Nice te beleven.

Ontdek meer over hun sponsoring van de Tour de France evenals de winactie in de ContiAcademy infovideo of via de actiepagina.

Onderhoud

Groot onderhoud

Is de wagen toe aan een grondiger nazicht, gebeurt ook dit in overleg met U. Zijn er onverwachte stukken die moeten vervangen worden, geven wij een seintje zodat U niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Klein onderhoud

Toch nog steeds dat waar U het meeste mee te maken krijgt. Ondanks dat de moderne wagens minder vaak in de werkplaats moeten verschijnen, vraagt dit vaak aardig wat organisatietalent om dit in te plannen in uw bezigheden.

Wintercheck

Nog steeds vragen de winterse weersomstandigheden vaak extra inspanningen van uw voertuig Het is daarom aangewezen, de wagen voor de winterperiode te laten nakijken. Banden die ver versleten zijn, ruitenvegers die piepen, batterij die slecht presteert, verwarming die niet werkt of soms nog het antivriesgehalte van het koelwater dat te laag is.
Vaak geen grote mankementen op zich, maar die wel op het verkeerde moment, een pak overlast kunnen geven. Door een wintercheck te laten doen, voorkomt U vaak een hoop ellende.

Zomercheck

Ja, het klinkt wellicht een beetje raar, maar ook het zomerseizoen stelt zijn eisen aan uw wagen. Hebt U een trip met de wagen naar het buitenland gepland, laat uw lieveling of werkmakker dan even nakijken.
Kleine pannes kunnen soms de vakantiesfeer verpesten en leiden vaak tot hoge kosten.

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 052 25 99 90

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Dries

    Hij helpt u graag verder

    052 25 99 90
    info@autorama.be