Beste klanten,

Het coronavirus verspreidt zich nu razendsnel en eist van iedereen grote verantwoordelijkheidszin.
Het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en onszelf staat immers ten allen tijden voorop, ongeacht de economische gevolgen.

Vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12:00u sluiten we de winkel tot 05/04/2020. In het atelier gaan enkel de prioritaire en dringende activiteiten door voor klanten die actief zijn in de zorg of bij spoeddiensten. U kan hiervoor terecht op nr 0477 / 81 23 40 of 0476 / 73 31 47 voor verdere afspraken.

Wij staan ter beschikking via info@autorama.be en telefonisch om u zo goed mogelijk verder te helpen.
Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.

Onderhoud

Groot onderhoud

Is de wagen toe aan een grondiger nazicht, gebeurt ook dit in overleg met U. Zijn er onverwachte stukken die moeten vervangen worden, geven wij een seintje zodat U niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Klein onderhoud

Toch nog steeds dat waar U het meeste mee te maken krijgt. Ondanks dat de moderne wagens minder vaak in de werkplaats moeten verschijnen, vraagt dit vaak aardig wat organisatietalent om dit in te plannen in uw bezigheden.

Wintercheck

Nog steeds vragen de winterse weersomstandigheden vaak extra inspanningen van uw voertuig Het is daarom aangewezen, de wagen voor de winterperiode te laten nakijken. Banden die ver versleten zijn, ruitenvegers die piepen, batterij die slecht presteert, verwarming die niet werkt of soms nog het antivriesgehalte van het koelwater dat te laag is.
Vaak geen grote mankementen op zich, maar die wel op het verkeerde moment, een pak overlast kunnen geven. Door een wintercheck te laten doen, voorkomt U vaak een hoop ellende.

Zomercheck

Ja, het klinkt wellicht een beetje raar, maar ook het zomerseizoen stelt zijn eisen aan uw wagen. Hebt U een trip met de wagen naar het buitenland gepland, laat uw lieveling of werkmakker dan even nakijken.
Kleine pannes kunnen soms de vakantiesfeer verpesten en leiden vaak tot hoge kosten.

Heeft u een specifieke vraag voor onze expert bij autorama?
Stel gerust uw vraag, wij helpen u verder

Stuur een mailtje 052 25 99 94

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Wim

Hij helpt u graag verder

052 25 99 94
werkplaats@autorama.be